Наступного тижня у Львові планують відновити курсування автобуса до онкоцентру

2088 0
Він сполучав Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Максимовича та вулицю Польову.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Комунальне АТП №1 нині працює над тим, аби відновити курсування автобусів на маршруті №57. Раніше він сполучав Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Максимовича та вул. Польову. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: У Львові повертаються на маршрути автобуси №2а та №5а

«На вул. Максимовича була проблема з хаотичним паркуванням. Сихівська районна адміністрація залучила інспекторів та провела заходи, щоби звільнити зупинку від транспорту. Ситуацію ще не стабілізували, але очікуємо, що в перший тиждень вересня відновимо роботу автобуса №57», – каже він.

Водночас маршрут №2а, який їздив від Франкового вишу до вул. Городоцької, наразі відновлювати не будуть. Це, за словами чиновника, зможуть зробити вже тоді, коли для руху транспорту відкриють перехрестя вул. Героїв УПА та вул. Антоновича. Із вересня замість цього підсилять роботу двох інших маршрутів, які частково дублюють 2а – тролейбуса №22 та автобуса №52.

Читайте також: «А що є в супермаркетах?» Продавці стихійного ринку у Львові не хочуть покидати територію

Нагадаємо, що на час карантину із 28 квітня минулого року у Львові призупинили курсування маршруту №2а. Вивільнені автобуси додали на маршрут №52, який курсує з Рудно на вул. Варшавську. Директор АТП №1 Орест Хамула пояснював такий крок низьким пасажиропотоком.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!