Наступного тижня відкриють Ашан на Чорновола. Візуалізація

20292 0
Документи на будівництво торгового центру міська рада видала 6 липня.
візуалізація авторів проекту

візуалізація авторів проекту

14 грудня у Львові на проспекті В’ячеслава Чорновола, 16І відкриють магазин «Ашан Чорновола». Про це Tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Auchan Retail Україна.

Це буде третій магазин мережі у Львові. Перший відкрили у 2010 році в Сокільниках, другий – на вул. Володимира Великого у 2015 році. У компанії кажуть, що торговий центр матиме площу у 5000 квадратних метрів, а його концепцією буде superstore.

Читайте також: На вулиці Городоцькій побудують торговий центр. Візуалізація

«Це передбачає швидке здійснення покупок, зручну навігацію, продовольчі товари у серці пропозиції, а також усе необхідне з непродовольчої групи. Окрім практичних та повсякденних товарів, пропонується великий асортимент товарів "для задоволення і добробуту" з акцентом на гастрономію та свіжі продукти», – кажуть в прес-службі.

Нагадаємо, 6 липня виконавчий комітет ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру між проспектом Чорновола та вул. Замарстинівською у Львові. Планувалось, що в новозбудованому «Ашані» будуть ресторани і коворкінг.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!