У всіх районах Києва проходитимуть толоки. Як долучитися

1766 0
Толоки проходитимуть з 11 травня по 16 червня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З 11 травня по 16 червня у кожному районі Києва проходитимуть толоки. Комунальники столиці прибиратимуть території, висаджуватимуть дерева та кущі. Містяни також можуть долучитися до організованих толок в одній з визначених локацій. Про це повідомляє Управління екології та земельних ресурсів Київської МДА. 

«Ми продовжуємо працювати, аби Київ зустрів нашу перемогу охайним, зеленим і квітучим. Закликаємо киян поважати роботу комунальників, які сьогодні працюють в досить непростих умовах, а також за можливості сприяти у наведенні ладу у місті», – пояснює начальник управління Олександр Возний.

Читайте також: У Києві погіршилася якість повітря. Які причини

Толоки проходитимуть у всіх десяти районах Києва на 18 локаціях. За кожною з них буде закріплена відповідальна особа, яка допоможе з деталями. Учасники будуть забезпечені необхідним інвентарем та рукавичками. З датою, місцем проведення толоки та телефоном відповідальної особи можна ознайомитись за посиланням

Нагадаємо, що у Києві від ранку спостерігають погіршення якості повітря. Зокрема, в Святошинському, Оболонському та Подільському районах.

 
ТЕГИ: київ, толока

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!