Навчання та розвиток для жінок. 4 гранти

6137 0
Жінки, що прагнуть досягти професійного успіху, можуть використати можливості безкоштовного навчання для реалізації у подальшому своїх ідей, а досвідчені жінки-підприємниці чи представниці ГО подавати вже готові ідеї на фінансування.
Фото: rada.cherkassy.ua, master.n-s.club, mnk.org.ua, wcu-network.org.ua

Фото: rada.cherkassy.ua, master.n-s.club, mnk.org.ua, wcu-network.org.ua

Глобальний Фонд для Жінок надає грантову підтримку проектів жіночих громадських організацій (ініціатив), чия діяльність спрямована на покращення становища жінок і дівчат. Серед напрямків фінансування проектів: побудова миру і викорінення гендерного насильства; поліпшення загального і репродуктивного здоров'я жінок; сприяння участі жінок в суспільно-політичному житті; забезпечення економічної і екологічної справедливості; підвищення доступу до освіти; розвиток філантропії на підтримку соціальних змін. Розміри фінансування проектів: від 500 до 20000 доларів на рік.

Прийом організаційних профілів через онлайн-портал розпочався 1 вересня 2015 року. Дедлайн – 31 січня 2016 року.

Детальніше – тут.

Центр просвітництва та розвитку людини розпочав реалізацію освітньої програми з посилення працездатності жінок-вимушених переселенок «Новий Старт» у Львівській області, що здійснюється за сприяння Міністерства Закордонних Справ Литовської Республіки в рамках Програми Співробітництва заради Розвитку і Підтримки Демократії. До участі у проекті запрошуються активні та цілеспрямовані вимушені переселенки, що проживають у Львівської області, які прагнуть особистісної, професійної реалізації та до подальшого навчання, яке відбудеться наприкінці вересня. Плановані теми тренінгів: «Альтернативні джерела доходу», «Започаткування власної справи», а також майстер-класи з виготовлення прикрас із бісеру та елементів декору інтер’єру.

Дедлайн – 15 вересня 2015 року.

Детальніше – тут.

Schlumberger Foundation у межах програми «Підготовка до майбутнього» (Faculty for the Future) приймає заявки від жінок із країн, що розвиваються, на отримання стипендій для навчання в аспірантурі та участі в дослідницьких програмах на здобуття наукових ступенів у провідних зарубіжних університетах (2016 навчальний рік). Жінки, які вивчають фізику та суміжні дисципліни, можуть заповнити онлайн-заявку з 14 вересня 2015 року.

Дедлайн – 13 листопада 2015 року.

Детальніше – тут.

Грантова програма «Anita Borg Systers Pass-It-On Awards» надає фінансову підтримку проектам жінок-підприємниць у галузі комп'ютерних технологій.

Дедлайн – 21 жовтня 2015 року.

Детальніше – тут

За даними Ресурсного центру Гурт

Опублікував Ігор Саджениця

ТЕГИ: гранти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!