Навколо Києва посилюють систему оборонних рубежів

784 0
Створюється система багатоешелонованої оборони шляхом нарощування районів рубежів та позицій.
Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

Тероборона Львів, територіальна оборона, армія, ЗСУ, ТРО, війна, Україна, війна з Росією, автор: Михайло Крицун

Продовжується вдосконалення системи інженерного обладнання та зведення фортифікаційних споруд навколо столиці. Належна інженерна підготовка позицій є одним із найважливіших факторів оборони та успішного знищення противника.

Джерело: Сухопутні війська ЗСУ

«Виходячи з висновків аналізу захисту столиці в лютому-квітні, вживаються додаткові заходи щодо посилення оборони. В першу чергу, проводимо обладнання вогневих позицій та укриттів для особового складу. Крім цього, нарощуємо фортифікаційне обладнання рубежів оборони за допомогою встановлення довготривалих вогневих споруд різного типу. Також встановлюємо вибухові та невибухові інженерні загородження перед позиціями наших військ», – пояснив командувач Угрупування сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк. 

Читайте також: Зеленський провів Ставку. Про що говорили 

Так, створюється система багатоешелонованої оборони шляхом нарощування районів рубежів та позицій. Робота над їх покращенням разом не припиняється. 

Нагадаємо, вночі на підльоті до Києва знешкодили шість дронів-камікадзе.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!