Найбагатшими депутатами у Львівській міській раді виявились соратники Козловського

3831 0
Лідером за розміром задекларованих статків у Львівській міськраді є депутат від ЄС Олексій Різник.
Фото: Винниківський вісник

Фото: Винниківський вісник

Найбагатшими депутатами у Львівській міській раді виявились соратники львівського бізнесмена та депутата ЛОР Григорія Козловського – Олексій Різник та Юрій Ломага. Електронні декларації міських обранців 8-го скликання проаналізував рух «Чесно».

Читайте також: Статки Григорія Козловського. Скільки заробляє і чим володіє львівський депутат

Лідером за розміром задекларованих статків у Львівській міськраді є депутат від ЄС Олексій Різник, він задекларував понад 85 млн гривень. До статків зарахували не лише грошові активи, а і внески до статутних капіталів підприємств декларантів та членів їхніх родин. У Різника половина статків — це відповідні внески.

Другим іде його колега по фракції Юрій Ломага з понад 57 млн гривень.

І Різник, і Ломага є бізнес-партнерами та адвокатами бізнесмена та депутата Львівської облради від ЄС Григорія Козловського.

На третій позиції за статками — новообрана депутатка від «Самопомочі» Анна Дідух. Її статки становлять понад 27 млн гривень. Понад 25 млн з них становить внесок до статутного капіталу ТзОВ «Леодокфлоу».

Анна Дідух стала депутаткою міськради замість Андрія Москаленка, що склав мандат і став заступником міського голови Львова Андрія Садового.

Номером чотири за статками серед депутатів став ще один представник ЄС — Сергій Івах. Він задекларував майже 23 млн гривень статків. Як і в колег по ТОПу, більшість його статків становлять внески у статутні капітали. Окрім депутатства та головування у депутатській комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища міськради Івах також обіймає посаду начальника управління майном спільної власності Львівської облради.

Читайте також: Фірма Козловського відремонтує стадіон для своєї команди за 19 млн грн

П’ятірку лідерів закриває депутат «Самопомочі» Роман Федишин з понад 20 млн гривень. Він єдиний у ТОПі, у кого основою статків є готівкові кошти, банківські накопичення та позики третім особам. Майже всі депутати міськради тримають активи у гривні, доларах США та євро.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!