Політична реклама

Найдешевший обігрівач обійдеться львів'янину у 80 гривень

1490 0
Для того, щоб вибрати обігрівач, який ефективно обігріватиме приміщення, потрібно виміряти площу кімнати.

Як повідомив Твоє місто консультант з електротоварів, для квартир та офісів обігрівач вибирається з розрахунком 1 кВт на 10 кв. м. Відтак, варто звертати увагу на потужність обігріву.

Якщо потрібно обігріти офіс, фахівці рекомедують вибирати конвекційні обігрівачі. Вони обігрівають приміщення швидко і рівномірно. Такий обігрівач можна прикріпити на стіну або поставити на підлогу. Середня ціна такого пристрою становить 500 гривень.

Для приміщення, де є маленькі діти, найбезпечнішими будуть інфрачервоні обігрівачі. Вони є одним з найпопулярніших, хоч і коштують у середньому 650 гривень. За словами консультанта, вони економлять електроенергію і є мобільними у використанні – їх можна прикріпити на стіну чи підвісну стелю. Окрім того, вони працюють безшумно і не висушують повітря.

Дешевше обійдеться масляний радіатор – ціна на нього стартує від 200 гривень. Такий обігрівач працює безшумно, має велику площу обігріву і розсіює тепло в усі сторони. Однак, приміщення він нагріває повільно і до нього можна обпектися.

Найдешевше львів’янам обійдеться обігрів приміщення тепловентилятором. Цей обігрівач  швидко нагріває невелику площу,і придбати його можна всього за 80 гривень. Недоліки тепловентилятора у тому, що він шумить під час експлуатації, не економить енергію і швидко пересушує повітря.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!