На правах реклами

Найкраща туш для вій: 7 варіантів на всі випадки життя

1803 0
Якісні туші для подовження та об’єму вій, які отримали найбільше позитивних відгуків у 2023 році.

Візажисти щороку оновлюють список улюбленої косметики і найкращі туші для вій завжди займають головне місце в цих рейтингах. Засоби недарма такі популярні, адже підкреслюють красу очей, роблять погляд виразнішим. Але у великому асортименті складно знайти товари, які досягають обіцяних результатів. На щастя, деякі бренди приділяють багато уваги їх розробці і створюють надзвичайні формули за доступними цінами. 

Як вибрати найкращу туш для вій

Вибір залежить від стану волосків і потреб. Щодо кольору, то більш інтенсивний чорний створює необхідний для вечірнього образу контраст. Коричневі відтінки виглядають делікатно і більше підходять для денного макіяжу. Але якою б пігментованою і хорошою не була туш для вій, якщо щіточка розподіляє її нерівномірно, вау-ефекту не буде. У кожного аксесуару своє призначення і переваги. Наприклад, пластикові або гумові ворсинки більш рівномірно розподіляють продукт на коротких волосках.

Знадобляться деякі спроби й помилки, щоб визначити, який тип щіточки підходить саме вам. Тому не варто боятись експериментів. Якщо ви вже знайшли ідеальний аксесуар, але є бажання спробувати іншу туш для вій з рейтингу, можна очистити його засобом для зняття макіяжу і використовувати з іншою косметикою.

Швидке висихання — недолік навіть деяких дорогих люксових товарів. Хочете довше користуватись косметичним засобом без втрати властивостей? Для цього необхідно додати у флакон краплі, призначені для зволоження очей. Це захистить формулу від передчасного засихання, утворення грудочок.

Найкращі туші для вій: топ-7 для швидкого вражаючого мейкапу

  1. MAC Stack Mega Mascara Brush — стійкий до розмазування засіб, який обожнюють голлівудські візажисти. Професіонали рекомендують його тим, хто мріє про максимальний об’єм та довжину без павучих лапок. Формула створена для багаторазового нашарування, стійка до злипання.
  2. L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture — популярний засіб з рідким шовком, зменшеною кількістю воску і надзвичайно м’якою маленькою щіточкою. Жінки підтверджують, що це найкраща туш для вій і захоплюються тим, як легко вона змивається.
  3. Maybelline New York Lash/Cils Sensational — офіційний продукт лондонського тижня моди і фаворит кінозірок. Ексклюзивна щіточка має десять шарів ворсинок, а сенсаційна формула містить колаген і надзвичайно чорний пігмент. Формула протестована лікарями і безпечна для тих, хто користується контактними лінзами.
  4. Trish McEvoy Lash Curling Mascara — туш для об'єму вій на основі полімерів з розкішною кремовою текстурою. Для підкреслення погляду достатньо нанести один шар, тоді як 2–3 шари створюють ефектний драматичний образ.
  5. Clinique Lash Power. Clinique Lash Power — бестселлер для чутливих очей. Він захоплює кожну вію, не створює грудочки, змивається теплою водою і схвалений офтальмологами.
  6. Lancome Hypnose Volume-a-Porter Mascara — найкраща кремова туш для вій з позитивними відгуками. Вона містить рослинні екстракти і ультрачорні пігменти. Щітка з конусоподібними ворсинками розділяє волоски і легко фарбує їх в куточках очей, не забруднюючи повік.
  7. Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl — культовий засіб для стійкого приголомшливого макіяжу на 24 години. Він гарантує комфорт, доглядає за волосками завдяки рослинним екстрактам і має декілька відтінків, які гармонійно поєднуються з іншою косметикою серії Diorshow.

Де купити одну з цих тушей за меншою ціною

Хороша новина для тих, в кого закінчився головний продукт для макіяжу — ви можете придбати його зі знижкою до 50%. Отримати вау-ефект можна завдяки наведеним вище товарам, а зекономити на їх покупці — завдяки інтернет-магазину Makeup. На покупців чекають акційні пропозиції, подарунки, сезонний розпродаж.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!