На правах реклами

Найкращі способи втілити бізнес-ідею. В Червонограді провели форум підприємництва

1041 0
Перший день форуму зібрав понад 130 учасників та 16 спікерів.
Фото: Tech StartUp School

Фото: Tech StartUp School

У Червонограді, на Львівщині, провели  форум та хакатон «Мейкерство, інновації та підприємництво в Червоноградському вугільному мікрорегіоні». Перший день форуму зібрав понад 130 учасників та 16 спікерів, передає Tvoemisto.tv.

На одній локації об’єднали досвідчених економістів, власників успішних бізнес-проєктів, керівників підприємств, міжнародних експертів та амбітних людей, які прагнуть розпочати власну справу. В межах своїх виступів вони ділилися власним досвідом створення бізнесу та ідеями стартапів для майбутніх підприємців: від заснування бренду здорової їжі до створення соціального підприємства для жінок.

«Нам в Україні потрібно більше підприємництва, оскільки з підприємництвом приходять інновації та нові продукти. А це кращі продукти, кращі сервіси і вища продуктивність. Тобто це потрібно усій країні. Чому це особливо потрібно в вугільному регіоні? Тому що тут занепадає галузь, вона підходить до завершення свого природного циклу. Ця галузь занепадає і звільняється велика кількість людей. Тому підприємництво в таких регіонах, де головна галузь занепадає, є основним. Тому що в таких регіонах особливо потрібно працевлаштувати велику кількість людей», – зазначив економіст, четвертий міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета у коментарі Tvoemisto.tv.

В межах форуму організували також хакатон, під час якого спікери поділилися ідеями розвитку підприємництва у Червоноградському регіоні.

«Ми намагаємося у період хакатону надати всі відповіді на запитання тих людей, які хочуть створити свій бізнес. Бо це, як правило, проєкти, які стикаються з ризиками. Для того, щоб уникнути цих ризиків чи знизити їхній рівень, ми запросили підприємців із великим досвідом, які пов’язані зі схожими регіонами», – підкреслив голова ГО «Tech StartUp School» Назар Подольчак.

 

Проєктом також передбачена навчальна складова, створення відкритого FABLAB простору та центру трансферу технологій для підтримки потенційних мейкерів і підприємців.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!