Які наслідки наймасованішої атаки окупантів на Київ

671 0
У результаті російської атаки на столицю постраждали 5 людей, серед них 11-річна дитина.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У ніч на 25 листопада у Києві атака дронами стала наймасованішою з початку повномасштабного вторгнення. Повітряна тривога тривала понад 6 годин.

Джерело: КМВА, мер Києва Віталій Кличко

У результаті російської атаки на столицю постраждали 5 людей, серед них 11-річна дитина. Усі вони отримали медичну допомогу на місцях або в травмпункті, без подальшої госпіталізації.

За попередніми даними, внаслідок збиття ворожих дронів зафіксовано падіння уламків:

  • у Солом'янському районі внаслідок падіння уламків є двоє постраждалих - в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Також в цьому районі, у 5-поверховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки з першого по п’ятий поверх. В будівлі було заблоковано дві жінки. Також в Солом'янському районі сталося загоряння на території дитячого садочку і на іншій локації – в нежитловому приміщенні на площі 100 м2.

  • у Дніпровському районі міста уламки впали на верхні поверхи багатоповерхівки, сталося задимлення.

  • у Голосіївському районі уламки упали на зону зелених насаджень, без потерпілих.

  • у Печерському районі – також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків.

За даними Міненергетики, після російської нічної атаки Києві залишилися без світла 77 житлових будинків та 120 установ. Зранку 25 листопада під час масштабного дронового обстрілу у столиці було знеструмлено повітряну лінію. Внаслідок цього без світла залишилися 77 житлових будинків та 120 установ у центральній частині міста.

Загалом у ніч на 25 листопада ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БпЛА – близько 75 «Шахедів». ППО вдалось збити з 75 дронів – 71.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!