Наймолодшим депутатом Верховної Ради може стати львів’янин

9276 0
Святослав Юраш є №27-м у списку партії «Слуга Народу».
Фото: uaportal.com

Фото: uaportal.com

23-річний львів’янин Святослав Юраш проходить за списком від партії «Слуга Народу» до Верховної Ради. ЦВК опрацювала 99,9% протоколів, за якими найбільше мандатів у Верховній раді отримає президентська партія «Слуга Народу».

Читайте також: Двоє львів’ян потрапили у першу 30-ку списку Зеленського

У списку партії Святослав Юраш під №27. У Зе-команді він відповідає за зовнішню політику та цифровий напрямок. Святослав Юраш був серед засновників прес-служби Євромайдану та головою комунікацій творчого об’єднання Babylon’13, отримав орден від Петра Порошенка.

На партії вказано, що він вчився у Варшавському та у Калькутському університеті в Індії. До виборів, згідно з інформацією ЦВК, був безробітним.

Також він відомий своїм публічним конфліктом із нардепом Степаном Барною, який після виступу Святослава Юраша приїхав у студію телеканалу Zik та влаштував бійку.

Читайте також: Хто перемагає на округах Львівщини. Інфографіка

Батько Святослава Юраша – Андрій Юраш, директор департаменту у справах релігії та національностей Міністерства культури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!