Наймолодший і найстарший депутати Львівської ОТГ. Хто вони?

2652 0
Наймолодшому депутату ради 24 роки, найстаршому – 64.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

Наймолодшим депутатом ради Львівської ОТГ став ветеран АТО – Ігор Шолтис, а найстаршим буде Роман Грицевич, заслужений лікар України, депутат Львівської міської ради з 2002 року.

Ігорю Шолтису 24 роки, він львів’янин, ветеран АТО, воював в батальйоні ОУН. Закінчив Опольський університет (факультет міжнародних відносин). Зараз вивчає журналістику у ЛНУ імені Івана Франка.

Працює в Інституті Суспільних Ініціатив. Окрім того, за даними ЦВК, журналіст в ГО «Сихів Медіа». Також Ігор Шолтис – серед засновників в ГО «Традиція».

Читайте також: Хто став депутатом Львівської міської ради. Імена, біографії, статки і фото

Романові Грицевичу 64 роки, він також львів’янин. Закінчив Львівський медуніверситет та Львівський регіональний інститут держуправління.

Заслужений лікар України, депутат Львівської міської ради з 2002 року. У сьомому скликанні – член постійної депутатської комісії з питань комунальної власності.

До 2002 року працював дільничним терапевтом першої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, потім був помічником почесного консула Республіки Австрія у Західній Україні, заступником голови фотосалону «Світло й тінь» фотогалереї Василя Пилип’юка, підприємцем, однак згодом знову повернувся в лікарню, тепер він – завідувач відділення сімейної медицини № 1.

Роман Грицевич також є президентом федерації дзюдо у Львівській області, головою правління ГО «Незабутня Квітка» та голова клубу української греко-католицької інтелігенції

Згідно з деклараціями за 2018 рік, на нього у Львові зареєстрований житловий будинок та земельна ділянка. Також авто Mersedes GLE-250, а на дружину – Volkswagen Passat.

Нагадаємо, міська територіальна виборча комісія оприлюднила остаточні результати виборів у раду Львівської ОТГ. У раду проходять п’ять партій: «Європейська солідарність», «Об’єднання «Самопоміч», Партія «Голос», «Варта», ВО «Свобода».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!