Київ

Названо дати проведення «Книжкового Арсеналу» в Києві

524 0
Проведення фестивалю необхідне, адже не можна допустити занепаду культури, кажуть організатори
Фото: Книжковий Арсенал

Фото: Книжковий Арсенал

12  фестиваль «Книжковий Арсенал»  він відбудеться з 30 травня по друге червня. Про це оголосила команда Мистецького арсеналу.

Увага «Книжкового Арсеналу» буде зосереджена на книгах про війну, виданих після 2014 року, виданнях, створених ветеранами та учасниками війни, а також членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

Цьогоріч у межах фестивалю відбудеться літературна програма, програми для дітей та підлітків, спеціальна програма від української культурної і правозахисної організації «PEN», а також професійні події для видавців. «Книжковий Арсенал» також відвідає культурна ініціатива «Пʼятий Харків», яка представить програму спільно з Харківським Літературним Музеєм.

На пʼяти сценах фестивалю відбудуться лекції, дискусії, перформанси та поетичні читання, а важливим голосом під час «Книжкового Арсеналу» стануть виставкові мистецькі проєкти від сучасних митців. Операторами продажу книжок запрошують як окремі видавництва, так і книгарні, які представлятимуть книжки у секціях «Арткнига», «Художня книга», «Нон-фікшн», «Література для дітей і підлітків», «Мальописи».

Проведення фестивалю необхідне, адже не можна допустити занепаду культури, яка, зокрема, допомагає формувати міжнародну коаліцію на підтримку України, каже гендиректорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

«Книжковий Арсенал» починає приймати заявки на участь у ярмарку – дедлайн 29 лютого 2024 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!