«Не тільки звільнення територій». Залужний розповів, якою має бути перемога України

1541 0
Це і потужні надсучасні, дуже великі Збройні сили, які не дадуть рф повторити те, що відбувається зараз.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний розповів, що для перемоги України замало тільки звільнення всієї окупованої території України, про це йдеться в його інтерв’ю Дмитру Комарову у фільмі «Рік. За кадром», пише УП.

«Наша перемога є однозначним звільненням всієї окупованої території України. Уся територія має бути звільнена. Але цього ще мало.

Україна, як держава має зробити усе, щоб усе, що відбулося і розпочалося 24 лютого 2022 року, ніколи в житті не повторилося», – сказав він.

Залужний наголосив, в Україні має бути відбудована така військова інституція, яка ніколи не дасть можливості росіянам повторити все.

«Перемога це для нас – звільнена територія і потужні надсучасні і, мабуть, дуже великі Збройні сили, боєздатні, які не дадуть російській федерації повторити те, що відбулося і те, що відбувається зараз», – додав він.

Головнокомандувач Збройних сил України зазнчив, що це і є перемога. І світова історія знає держави, які живуть і завжди і показують своєю поведінкою те, що їх «краще не чіпати. Держава Україна має стати саме такою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!