Не зовсім по-весняному. Якою буде погода на вихідні

1322 0
Цими вихідними у Львові знову збережеться досить прохолодно.
Фото: vilne.org.ua

Фото: vilne.org.ua

Туман, ожеледиця, а подекуди невеликий сніг. Цими вихідними у Львові знову збережеться досить прохолодно. Погоду визначатиме східна периферія антициклону над Західною Європою та вплив висотної улоговини, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Сніг із дощем. Якої погоди очікувати львів'янам цього тижня

У суботу, 20 березня, буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, а вдень падатиме невеликий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі складатиме 4-9 градусів морозу, а вдень 1-6 тепла.

Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

У неділю, 21 березня, буде також хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі складатиме 3-8 градусів морозу, а вдень становитиме 3-8 тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!