Негода у Львові повалила дерева та ускладнила рух. Фото

2569 0
Станом на зараз впало 18 дерев. Інформація постійно змінюється.
фото ігоря чорнія, гаряча лінія міста Львова

фото ігоря чорнія, гаряча лінія міста Львова

Через налипання мокрого снігу з дахів і дерев можуть падати мокрі брили снігу. Також станом на зараз зафіксували падіння 18 дерев. Усіх містян  закликають бути дуже обачними і не ходити близько до будинків, дерев, а водіїв приватного транспорту просять за можливості уникати поїздок, бо на дорогах – ожеледиця.

Джерело: пресслужба ЛМР, Гаряча лінія міста Львова

Читайте також: Пошкоджені дахи і підтоплені вулиці. Наслідки негоди у Львові

Станом на зараз впало 18 дерев. Так на вул. Панаса Мирного, 22а дерево перегородило дорогу, там працюють комунальні служби Сихівської районної адміністрації. На вул. Винниця впало дерево на проїзну дорогу, зараз його розкрижовують. Окрім цього, зафіксували падіння на дорогу у м. Винники. Інформація постійно змінюється.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, комунальні служби інтенсивно працюють, щоб забезпечити проїзд для машин. Зокрема, через складні погодні умови вночі та зранку на вулицях міста працювало 70 одиниць техніки. Для посипання доріг використали 240 куб. м піскосуміші і 33,5 т солі. Посипають магістральні дороги, підйоми, тротуари.

Нагадаємо, що у Львові синоптики попереджали про погіршення погодних умов.

Ольга Коваль
Фото патрульної поліції Львівської області

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!