Неподалік Львова потяг на смерть збив чоловіка

3451 0
Чоловік переходив колію на закритому переїзді.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

Біля Львова потяг сполученням «Запоріжжя-Ужгород» збив на смерть 48-річного чоловіка. Загиблий переходив колію на закритому переїзді. Про це повідомили у Національній поліції Львівщини.

«1 жовтня, близько 09:45, на регульованому залізнодорожному переїзді (пікет №7 – селище Щирець Львівського району) внаслідок наїзду потяга сполученням «Запоріжжя-Ужгород» був смертельно травмований 48-річний місцевий мешканець, який переходив колію на закритому переїзді», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові внаслідок наїзду електропотяга загинув чоловік

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!