Непопулярні в Україні: які мобільні додатки завантажують українці?

2680 0
Нещодавно компанія SimilarWeb (один з найпопулярніших аналітиків Big Data) дослідила, які додатки для Android є популярними серед українців. На першому місці розмістилась російська соціальна мережа «Вконтакті». Проте, українці не використовують додатки, що є топовими у цілому світі.
фото: logmag.net

фото: logmag.net

Компанія створила рейтинг з топ-10 найбільш популярних серед українців додатків для Android. Дослідження проводилось з серпня по грудень 2015 року.

Таким чином, найпопулярнішою для українців стала соціальна мережа «Вконтакті», яка, відповідно, розмістилась на першій позиції. В першу п’ятірку також входить Youtube та  Instagram.

Facebook зайняв сьому позицію в рейнтингу, а останню, десяту, – «Одноклассники».

У Лютому 2016 року ситуація трохи змінилась. Facebook опустився на дев’яту сходинку в рейтингу, а Kate Mobile for VK і Google Search Box підялися на одну позицію в рейтингу.

Аналітики, зокрема, помітили тенденцію: в Україні практично не використовують топові у світі додатки. Таким чином, Messenger встновлений тільки на 16% Android-гаджетів українців, а WhatsApp -19%.

За матеріалом: ain.ua

Інфографіка: ain.ua

Опублікувала Мар’яна Федина         

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!