Неповнолітній водій BMW в'їхав на зупинку біля Оперного театру у Львові

5916 0
Минулого року патрульні вже складали протокол на неповнолітнього за керування без прав двоколісним транспортом.
Фото: з телеграм-каналу

Фото: з телеграм-каналу

У четвер, 29 червня, автомобіль BMW X5 виїхав на зупинку громадського транспорту. За кермом перебував 17-річний львів'янин на якого минулого року патрульні складали протокол за керування без прав двоколісним транспортом. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини. 

«Патрульні отримали виклик на проспект Свободи де автомобіль BMW X5 виїхав на зупинку громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав. Факту ДТП, теж не було. Попри спроби пасажира запевнити, що саме він керував автомобілем, патрульні поліцейські встановили, що за кермом був 17-річний львів'янин», – йдеться в повідомленні. 

У патрульній поліції зазначили, що минулого року, у липні на нього складали протокол за керування без прав двоколісним. Цього разу на нього склали протокол за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. За це передбачене накладення штрафу в розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на строк від п’яти до семи років та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!