За секс з львів'янкою на тролейбусній зупинці неповнолітній хлопець оплатить штраф

5765 0
Суддя Франківського суду оштрафував хлопця на 51 грн.
Умовне фото

Умовне фото

У Франківському районному суді Львова розглянули справу юнака, який у лютому займався сексом з 18-річною львів'янкою на тролейбусній зупинці. Неповнолітнього хлопця оштрафували на 51 грн, пише Zaxid.net.

В оприлюдненій постанові суду йдеться, що юнак, якого судили – неповнолітній. Хлопець пізно ввечері 25 лютого займався сексом із 18-річною львів'янкою на тролейбусній зупинці на вул. Кульпарківській, 123. 

«Будучи оголеним нижче пояса, вступив в контакт (статеві зносини) з громадянкою чим порушив громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», – йдеться в постанові.

Читайте також: В суді пояснили, чому у Львові за секс на зупинці з дівчиною не покарали хлопця

Юнак на засідання не прийшов. Під час статевого акту пару побачили поліцейські, тому на засіданні суддя врахував відеодокази, що надали патрульні з місця події. Так, суддя Франківського районного суду Юрій Ванівський оштрафував хлопця на 51 грн. Також він має заплатити 537 грн судового збору.

Нагадаємо, що у квітні Франківський районний суд Львова визнав винною львівʼянку у дрібному хуліганстві, а саме через секс на зупинці громадського транспорту ввечері 25 лютого. 

Зазначимо, що заняття сексом в громадському місці – це адміністративне правопорушення, яке кваліфікується за статтею 173 («Дрібне хуліганство») КУпАП. За це передбачено штраф від 51 до 119 гривень або адміністративний арешт на строк до 15 діб. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!