Невідомі розтрощили захисні стовпці біля вишень на Городоцькій. Шукають свідків

2782 1
У Львові в нижній частині вул. Городоцької невідомі розтрощили два стовпці, встановлені для захисту японських вишень. Вишні висадили в липні громадські активісти. Свідків інциденту просять зголоситися.

Про це пише в себе на LiveJournal ініціатор озеленення Городоцької Олександр Шутюк.

«Подзвонили з Галицької адміністрації та сказали, що хтось пошкодив стовпчики. Відразу пішов на місце та побачив ось таку картину: збитими виявилися два стовпця та одна з планок, до якої підв'язане дерево. Саме дерево, на щастя, не постраждало. Схоже, що хтось на великій швидкості влетів в поворот з верху Городоцької та не вписався в нього. Або ж намагався на швидкості об'їхати пішохода на пішохідному переході. В результаті, перший стовпець, отримавши удар, переломився біля землі. Другий теж переломився біля землі, але його відламана частина розкололася по арматурі, яка лишилася стирчати», – пише Шутюк.

Повідомити інформацію можна в групу "Озеленння Городоцької" на Facebook чи в районну адміністрацію.

Він наголошує, що дуже важливо знайти відеозапис моменту аварії та встановити винуватця. «Тому прохання до свідків події зголоситися», – додає активіст. Зараз, додав Олександр Шутюк, района адміністрація має скласти акт про збитки та звернутися до міліції.

Нагадаємо, раніше внизу вул. Городоцької активісти висадили 11 японських вишень та встановили довкола них бетонні стовпці для захисту.


Читайте також:
8 Вересня, 2014 16:21
прокоп ВІДЕО КАМЕРИ ПОДИВІТЬСЯ,ЩО ШУКАТИ СВІДКІВ,АКАДЕМІЯ МВС МУСИТЬ МАТИ ВІДЕОНАГЛЯД!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!