Київ

Ні обіцянок, ні пробачень. Поліція відібрала у Віктора Павлика спецперепустку на проїзд Південним мостом в Києві

1218 0
Документ у співака вилучили, а також нагадали йому та жінці про заборону фіксувати об'єкти стратегічного значення під час воєнного стану

Київські правоохоронці вилучили у співака Віктора Павлика спецперепустку на проїзд. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Як зазначається, співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

«Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку.

Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram похвалилася, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві. 

«Мене чоловік везе Південним мостом, це задоволення не для всіх», – каже Репяхова.

При цьому на відео також видно, як Павлик дістає спеціальну перепустку та каже, що це подарунок для дружини.

Зазначимо, що «Ні обіцянок, ні пробачень» – це пісня Віктора Павліка, випущена 1997-го року.  

Нагадаємо, у Києві закрили Південний міст з літа минулого року. Рух цією ділянкою дозволено лише для спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також для автівок зі спецперепустками, які видає Київська міська військова адміністрація.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!