Київ

Нідерланди допоможуть відбудувати два будинки в Ірпені

796 0
Будівельні матеріали для виконання даних будівельних робіт безплатно надає французька компанія Leroy Merlin.
ЖК «Спарта». Фото: irpinhelp

ЖК «Спарта». Фото: irpinhelp

Нідерландська громадська організація Open Door Ukraine допоможе у відбудові пошкоджених будтнків в Ірпені. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин.

Як зазначається, Маркушин провів зустріч із головою нідерландської громадської організації Open Door Ukraine (ODU) Робертом Сері.

Ця організація підтримує бізнес, представників громадянського суспільства та інші організації, які працюють з Україною. За результатами зустрічі домовилися з Open Door Ukraine про допомогу у відбудові ще двох пошкоджених будинків:

  • ЖК «Спарта» (вул. Київська, 22 З),
  • ЖК «Затишний дім» (вул. 10 лінія, 4Е).

 

Маркушин розповів, що ODU минулого року почала відновлювати пошкоджені через війну об’єкти, реалізувавши низку проєктів у Ірпені. Зокрема фінансування робіт із відновлення пошкоджених багатоквартирних будинків ОСББ «ЖК «Пушкінський квартал» (м. Ірпінь, вул. Пушкінська, 62Л) та ЖК «Новооскольський 2020» (вул. Новооскольська, 2Ц).

Будівельні матеріали для виконання даних будівельних робіт безплатно надає французька компанія Leroy Merlin.

Нагадаємо, у червні в Ірпені коштом Німеччини почнуть відбудову першого демонтованого будинку на Гостомельському шосе. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!