«Нова пошта» призупинила відправку їжі з України в ЄС

912 0
Йдеться про цукор, зернові, кондитерські вироби, фрукти та овочі.
Фото: novaposhta.ua

Фото: novaposhta.ua

«Нова пошта» тимчасово зупинила прийом харчових продуктів для відправки у всі країни ЄС через запровадження обмежень на імпорт і транзит на польській митниці. Про це повідомили  в «Новій пошті».

На пошті тимчасово не приймають будь-які продукти у складі міжнародних посилок, які прямують до ЄС, через те, що уряд Польщі ввів тимчасові обмеження на імпорт та транзит низки продовольчих товарів з України – цукру, зернових, кондитерських виробів, фруктів, овочів, тощо.

Читайте також: Імпорт зерна з України призупиняє ще одна країна

У повідмоленні йдеться, що компанія чекає на подальші роз’яснення урядів Польщі та України для уточнення можливих термінів відновлення таких відправок.

Нагадаємо, що Україна й Польща під час переговорів 18 квітня досягли порозуміння щодо питань транзиту української сільгосппродукції зерна польською територією після того, як Варшава припинила його разом із забороною на імпорт. Транзит розблокують у ніч із четверга, 20 квітня на пʼятницю, 21 квітня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!