"Нова Пошта" запровадила послугу електронних грошей

2007 0
Клієнтам компанії "Нова пошта", що працюють в онлайн-торгівлі, вже доступні електронні гроші.
Фото: files.ub.ua

Фото: files.ub.ua

Процес користування електронними грошима працює через платіжну систему FORPOST у тестовому режимі. Невдовзі він стане частиною операційної моделі, включаючи адресну доставку "Нової пошти". Про це повідомляється на сайті "Нової Пошти".

У найближчих планах – перетворити віртуальний гаманець на повноцінний платіжний засіб, що допоможе швидко розрахуватися за покупки, послуги (також за комунальні).

Читайте також: Укрпошта запровадила нову послугу "SmartBox"

Особливо цікавими електронні гроші будуть гравцям ринку e-commerce та інтернет-магазинам, що здійснюють кур’єрську доставку товарів з "Новою поштою". "Пост Фінанс" вже запрошує їх до співпраці.

Емітентом електронних грошей для платіжної системи FORPOST став Альфа-Банк Україна, електронні платіжні засоби емітуються у гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!