«Нова пошта» запускає у Львові доставку в день відправлення

8794 0
Відтепер клієнтам компанії «Нова пошта» доступна нова послуга – доставка з Києва до Дніпра, Одеси, Харкова та Львова у день відправки. Також можна замовити доставку день у день з цих міст до столиці. Послуга доступна всім клієнтам «Нова пошта» і діє для всіх видів відправлень.
фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

Про це повідомили на сайті компанії.

Спеціально для цієї послуги компанія нещодавно відкрила в перелічених містах чергові відділення з подовженим графіком роботи. Ці відділення, що працюють з 7:00 до 23:00, видають і приймають відправлення, доставлені день у день. Зазначимо, у Львові таке відділення працює за адресою вул. Угорська, 22

В залежності від міста граничний час приймання варіює з 9:30 до 11:00. Отримати відправлення можна, починаючи з 20:00 або 20:30 (в залежності від міста) до 23:00.

Зокрема, у Львові можна принести необхідну посилку до 10:00 год, а отримати після 20:30 год.

Протягом перших кількох місяців після запуску клієнти можуть скористатися послугою доставки день у день без додаткових платежів, тарифікація здійснюється згідно діючих тарифів клієнта. Надалі в компанії планують запровадити додаткову тарифікацію. Також у планах – збільшити кількість відділень, де можна скористатися послугою, та забезпечити можливість замовити прискорену доставку клієнтам в інших містах України.

«Нова пошта» - єдина на ринку компанія, що доставляє відправлення протягом доби, а тепер і дня. При цьому вимірювання строків у днях стрімко втрачає актуальність, мова йде вже про години. Попит на прискорену доставку швидко зростає, особливо з боку малого і середнього бізнесу, тому ми працюємо над новими рішеннями, які дозволять доставляти швидше – протягом годин з моменту оформлення замовлення», - прокоментував директор з розвитку компанії Максим Рабінович.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!