Новим керівником «Львівавтодору» став Микола Власюк

1781 0
Раніше він працював операційним директором ТзОВ «Альянс Маркет».
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

Керівником ЛКП «Львівавтодор» призначили Миколу Власюка замість Оксани Єстеферової, яка написала заяву на звільнення.

Микола Власюк раніше працював операційним директором ТзОВ «Альянс Маркет», а також у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Додамо, що першим про звільнення Оксани Єстеферової повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець у коментарі Тvoemisto.tv перед самим призначенням не захотів підтверджувати цю інформацію і коментувати про нового керівника. Представлення відбулося о 14.00 год. 

Ігор Зінкевич каже, що за законодавством керівників ЛКП можна обирати без конкурсу, але оскільки ця посада є важливою для міста, бо керівник «Львівавтодору» має важливий вплив на міську інфраструктуру, Львівська міська рада все ж мала б оголосити конкурс.

Нагадаємо, цього тижня керівника ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свища звільнили з посади за результатами службового розслідування. Посадовця підозрюють у зловживанні службовим становищем. Також напередодні заяву на звільнення написав заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!