Новинки Форуму видавців у Львові: книга «Франко від А до Я»

3568 0
На початку вересня у книгарнях Львова з'явиться книга Богдана та Наталі Тихолозів «Франко від А до Я». Як зазначають автори, оформлення книги мистецьке: вона не тільки для читання, але й для розглядання, не тільки для дітей, але й для дорослих.

Минулого року було опубліковано книгу «Шептицький від А до Я», яку визнали однією із 20-ти найкращих книг Форуму видавців. Книга Богдана та Наталі Тихолозів «Франко від А до Я» – продовження розповідей про видатних діячів у так званій абетковій версії. У книзі Франко зображений у родинному колі та за улюбленими заняттями.

Читайте також: Інший Франко: кулінарні смаки та традиції родини письменника

«Унікальність книги полягає в тому, що саме такий формат наближає Франка до сучасних читачів, показує письменника живого, модерного, сучасного – такого, якого ми довгий час не знали. До того ж Франко дуже добре вписується саме у львівський контекст, – розповіла Tvoemisto.tv співавтор книги Наталя Тихолоз. – Оформлення книги мистецьке: вона не тільки для читання, але й для розглядання, не тільки для дітей, але й для дорослих. У ній не так багато тексту, оскільки основний акцент ми поставили на зоровий ефект»

Ілюстрації – фейсбук-сторінка Mykola Sheyko

Додамо, що «Виавництво Старого Лева» уже віддало книгу «Франко від А до Я» до друку. Унікальне художнє оформлення для книжки виконала творча студія «Аґрафка». У книгарнях вона з'явиться у першій половині вересня. Презентують її на цьогорічному Форумі видавців, який відбудеться 15-18 вересня у Львові.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!