Новий український перевізник Air Ocean Airlines запускає внутрішні рейси зі Львова

1532 0
Авіакомпанія отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова в Дніпро та Харків, а також із Києва в Львів, Чернівці, Запоріжжя та Амман.
Фото: Nils Nedel / Unsplash

Фото: Nils Nedel / Unsplash

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines отримала права на експлуатацію п’яти внутрішніх повітряних ліній, а також однієї міжнародної. Про це свідчать накази Державіаслужби України від 1 листопада №1689 та №1690, – передає lowcost.ua.

Так, авіакомпанія отримала дозвіл на регулярні рейси зі Львова в Дніпро та Харків, а також із Києва в Львів, Чернівці, Запоріжжя та Амман. Дозвіл на внутрішні рейси надали з 10 листопада на необмежений строк із визначенням необмеженої частоти виконання рейсів, а в Амман з 21 листопада також на необмежений строк.

Читайте також: Париж, Мадрид, Афіни. Wizz Аir відкриває дев'ять нових рейсів зі Львова

Нові напрямки Air Ocean Airlines зі Львова:

Львів – Харків – Львів

Львів – Дніпро – Львів

Київ – Львів – Київ

Для довідки

Air Ocean Airlines – українська авіакомпанія, заснована 16 вересня 2020 року. Вона отримала ліцензію на перевезення пасажирів повітряним транспортом 27 жовтня 2021 року. Основним видом діяльності авіакомпанії є виконання регулярних та чартерних перевезень на літаках українського виробництва АН-148 та АН-158 (підтримуючи ініціативу Президента України Володимира Зеленського, авіакомпанія стала першим перевізником, що літатиме на літаках вітчизняного виробництва).

Наразі флот авіакомпанії складається із двох літаків Ан-148-100E, які раніше літали у флоті російської авіакомпанії АНГАРА (залишки лівреї якої залишились на літаках до цих пір). До кінця 2021 року має бути поставлений ще один літак, а у 2022 році – ще три літаки. Загалом компанія планує експлуатувати до 10 літаків такого типу. Повний цикл обслуговування літаків Ан-148 буде виконуватись в межах України. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!