Львів'ян закликають остерігатись паспортних шахраїв

2774 0
Міграційна служба закликає громадян не «купуватися» на послуги посередників, які обіцяють швидко виготовити закордонні паспорти.

Законних посередників в Україні немає, тож обіцянки зробити паспорт за кілька днів – безпідставні. Усі закордонні паспорти централізовано виготовляють у Києві. У регіональних представництвах лише оформляють документи та відправляють захищеними лініями до столиці. Після цього готові паспорти відсилають назад спеціальною кур’єрською поштою.

Читайте також: Львів’ян закликають бути пильними

Закордонний паспорт за 3 дні можуть оформити лише тим, хто потребує негайного лікування за кордоном та особам, що їх супроводжують. Окрема категорія – люди, які їдуть за кордон на поховання. У всіх таких випадках потрібно пред’явити підтверджуючі документи, – інформує ГУ ДМС України у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!