Політична реклама

Обурені львів'яни знесли паркан, протестуючи проти забудови

1303 2
У Львові у мікрорайоні Сихів мешканці протестують проти забудови скверика навпроти школи №98. Учора обурені мешканці, зокрема молоді батьки, які звикли гуляти у зеленій зоні з дітьми, знесли паркан, який днями встановили довкола дерев, та провели перший мітинг.
Фото очевидців

Фото очевидців


Як повідомляє власкор Твого міста, люди розповідають, що навпроти школи має бути чотириповерхова комерційна споруда з супермаркетом. 

Твоє місто відслідковуватиме ситуацію і надалі. 

 

7 Травня, 2014 10:46
Наталка Там дуже слизька ситуація з тією будівлею. Як можна будувати в сквері, до якого навіть немає можливості під'їхати?! Увесь той транспорт буде їздити по тротуарах і вивертати плитку! І ще п. Корішко стверджує, мовляв, усе законно і нова споруда не буде більшою за кафе, яке зараз там є. Хтось уявляє як розважальний центр може мати такі розміри? Без паркінгу? Без складових приміщень? Як можна відкривати нову торгову точку з алкоголем перед самою школою?!Вони вже і так весь Сихів перетворили на "будки на клумбах". Адже, варто звернути увагу, що там де раніше була клумба, тепер переважно магазин "Алкоголь" і "Ломбард". Яка логіка?! Вкрав, здав, випив, підлив газон?! Тепер ще й до скверів добралися...
6 Травня, 2014 09:05
Аня Під шумок війни,хтось хоче будуватись?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!