Очільник Нацполіції Клименко тимчасово виконуватиме обов'язки міністра МВС

933 0
Уряд призначив його заступником міністра внутрішніх справ.

Очільника Нацполіції України Ігоря Клименка призначили заступником міністра внутрішніх справ України. Уряд також поклав на нього виконання обов'язків міністра МВС. Про це повідомив прем'яєр-міністр України Денис Шмигаль.

«Після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства. Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами», – зазначив він.

Нагадаємо, що внаслідок катастрофи у Броварах загинуло 15 людей, серед яких міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, держсекретар МВС Юрій Лубкович, заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк, начальник управління захисту Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Михайло Павлушко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький, командир гелікоптера Олександр Василенко, пілот Костянтин Коваленко, бортовий механік Іван Касьянов.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!