Одна із вулиць Львова стане односторонньою

16450 0
Від завтра односторонньою стане вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської
Умовне фото

Умовне фото

У Львові від 11 квітня змінять організацію дорожнього руху на вулиці Кубійовича. Від завтра односторонньою стане вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської. Зранку розпочнуть встановлювати дорожні знаки для зміни організації дорожнього руху. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

«Вкінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки. Завтра розпочинаємо їх встановлювати», – повідомив Віктор Дубиняк, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Читайте також: Які вулиці Львова тимчасово закриті для проїзду. Перелік

На вул. Кубійовича – на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Відтак з 11 квітня вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанська – вул. Кубійовича до вул. Стуса рух транспорту теж з двостороннього стане одностороннім.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!