Одна з найбільших аудиторських компаній у світі хоче відкрити офіс у Львові

4054 0
Представники консалтингової компанії PricewaterhouseCoopers в Україні заявили про наміри відкрити у Львові Центр надання послуг для проектів PwC в Центральній і Східній Європі.
Фото: maltawinds.com

Фото: maltawinds.com

Консалтингова компанія PwC розширить свою присутність в Україні. На початку 2018-го року компанія планує відкрити Центр надання послуг у Львові, де надаватимуть широкий спектр послуг для аудиторських, податкових та консультаційних проектів PwC у Центральній та Східній Європі.

Новий Центр надання послуг забезпечить 350-ма робочими місцями. За словами представників компанії, згодом після відкриття офісу кількість робочих місць збільшиться. Набір працівників почнуть одразу після відкриття.

Читайте також: Або ви станете міжнародними, або вас не стане. 10 порад для майбутнього експортера

Львівський Центр надання послуг стане третім центром PwC, які заснували в Центрально-Східній Європі. PwC також консультує компанії з усього світу щодо вибору найкращого розташування і створення центрів спільного обслуговування.

«Надзвичайно важливим є те, що Львівщина у конкурентній боротьбі за інвестора перемогла п'ять країн сусідів і відкриття цього офісу саме на Львівщині стане ще одним потужним аргументом для ілюстрації того, що вести бізнес на Львівщині подекуди комфортніше та перспективніше ніж навіть в сусідніх країнах», – зазначив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Довідка. PricewaterhouseCoopers – міжнародна мережа компаній, що пропонує послуги у сфері консалтингу та аудиту. Компанія існує більше ніж 160 років та входить до «великої четвірки» аудиторських компаній. PwС активно працює в Україні з 1993 року.

Регіональна мережа включає головний офіс в Києві і представництва у Львові і Дніпрі, в яких працюють понад 400 осіб.  Роботу експертів PwC в Україні спрямовали на надання конструктивних і дієвих консультацій: узагальнюючи світовий і український досвід, надання практичних рекомендацій для бізнесу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!