Одну із вулиць Львова перекриють для проїзду на десять днів

1603 0
На вулиці триватимуть роботи із ремонту каналізаційного колектора.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові з 2 по 12 квітня перекриють проїзд на вул. Одеській, від вул. Сидора Голубовича до вул. Морозенка. На цій ділянці триватимуть роботи із ремонту каналізаційного колектора.

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», на вул. Одеській є просідання каналізаційного колектора діаметром 300 мм. Сам колектор знаходиться на глибині 2,5 м. Відтак ремонтні бригади підприємства проведуть монтаж каналізаційного колодязя і замінять 14 метрів труби.

Читайте також: У Львові планують заасфальтувати вулицю, ремонт якої розпочали три роки тому

Зазначимо, громадський транспорт по вул. Одеській не курсує, лише приватний.

Нагадаємо, з 1 до 22 квітня у Львові триватиме ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!