Один із маршрутів у Львові тимчасово курсуватиме зі змінами

2237 0
Вулицю І.Франка у Винниках на ділянці від вул. Стуса до вул. Стрілецької закриють для руху транспорту.
фото умовне

фото умовне

У Винниках прокладатимуть водопровід на вул. І.Франка. Підготовчі роботи триватимуть до 9 квітня. А з середи, 10 квітня, розпочнуться будівельні роботи. Тоді вулицю І.Франка у Винниках на ділянці від вул. Стуса до вул. Стрілецької закриють для руху транспорту. Про це повідомили у ЛМР. 

Відтак, на час проведення робіт автобуси №5А курсуватимуть за зміненим маршрутом в межах міста Винники. Зокрема, в напрямі до Львова автобуси оминатимуть закриту ділянку по вул. І. Франка – вул. П. Сагайдачного – вул. Соборності – вул. Стрілецька – вул. І. Франка – далі за маршрутом. У зворотному напрямі автобуси курсуватимуть без змін.

Як зауважили в ЛМКП «Львівводоканал», цьогоріч на вул.І.Франка у Винниках заплановано прокласти 320 м. водопроводу на ділянці від вул. В.Стуса до вул. Стрілецької. А також передбачено монтаж пожежних гідрантів, клапанів понижуючого тиску та підключення до водопровідної мережі. Будівництво водопроводу та роботи з відновлення благоустрою триватимуть до 28 червня.

Читайте також: Які вулиці Львова тимчасово закриті для проїзду. Перелік

«Виконання вказаних робіт дасть можливість частині мешканців Винників приєднатися до централізованих мереж водопостачання», – зазначили у міському департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Та додали, що роботи з прокладання водопроводу на цій локації розпочали ще в попередні роки. Тоді на об’єкті виконали орієнтовно половину від передбачених робіт.

«Цьогорічне фінансування  дозволить виконати ще орієнтовно 20% робіт, відтак, готовність об’єкта складатиме 70%», – сказали у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР. 

Нагадаємо, у Львові відновлять роботу чотирьох автобусних маршрутів, які обслуговуватимуть нові перевізники. Йдеться про маршрути №12, №30 та №48, які обслуговуватиме ТзОВ «Епітранс» та маршрут №57 – ТзОВ «Транс-Сіті». Відомо, що автобуси запрацюють навесні цього року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!