Один із найпрестижніших вишів світу виклав у мережу навчальні курси

3205 0
Массачусетський технологічний інститут виклав у вільний доступ більше 2000 тисяч своїх курсів.
фото: global-edu

фото: global-edu

Серед запропонованих предметів –  економіка, фізика, біологія, гуманітарні науки, архітектура, дослідження, медіа та гендерні студії тощо.

Тепер кожен охочий зможе навчатися за програмою одного з найкращих вищих навчальних закладів світу, не виходячи з дому.

Ознайомитися із курсами можна тут.

Довідка. Массачусетський технологічний інститут (англ. Massachusetts Institute of Technology або MIT) — один з найкращих у США та загалом у світі серед технічних університетів.

Заснований Вільямом Бартоном Роджерсом у 1861 році, приватний (у формі акціонерного товариства) університет в місті Кембридж, штат Массачусетс (США). Головним своїм завданням вважає навчання та дослідження практичного застосування науки та технологій.

MIT складається з п'яти шкіл і одного коледжу, включає в собі також 34 академічні департаменти та 53 міждисциплінарні лабораторії, центри та програми. МІТ відіграв ключову роль у розвитку комп'ютера, систем інерціальної навігації та медичної техніки.

У рамках відповідного проекту інститут публікує свої курси у відкритому доступі. Це стало прикладом для наслідування і для інших навчальних закладів.

У 2012-2015 роках у світовому рейтингу університетів QS World University Rankings Массачусетський технологічний інститут стабільно займав І місце в світі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!