На Львівщині авто зіткнулося із деревом. Є загиблі та постраждалі

1062 0
Внаслідок зіткнення водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, від яких помер.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині в одному з сіл Самбірського району сьогодні, 8 липня, близько 2:30 год сталася ДТП. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Як йдеться в повідомленні, правоохоронці встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21099 не впорався з керуванням – транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення водій авто отримав тілесні ушкодження, від яких помер. Дві його пасажирки віком 23 та 24 роки з травмами були доставлені у лікарню.

Читайте також: Водію львівської маршрутки, який збив пенсіонерку, змінили покарання

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, біля Львова неповнолітній мотоцикліст збив 15-річну дівчинку. Внаслідок наїзду дівчинка отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом гомілки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!