Охороняючи об'єкти інфраструктури на Рівненщині, загинув військовий зі Львівщини

16224 0
Богдан Смага був призваний на військову службу під час мобілізації 28 лютого 2022 року.
Фото умовне

Фото умовне

11 лютого до рідного села Карів на Львівщині привезли тіло військовослужбовця Богдана Смаги, 1965 року народження, який 10 лютого помер, охороняючи важливі об’єкти інфраструктури у Рівненський області.

Джерело: Белзька міська рада 

«Майор Богдан Смага був призваний на військову службу під час мобілізації 28 лютого 2022 року Червоноградським РТЦК та СП, і був заступником командира роти охорони з морально-психологічного забезпечення батальйону охорони військової частини Т0910», – пишуть в міськраді. 

Зазначимо, що похорон відбудеться сьогодні, 12 лютого, селі Карів о 12.00 годині.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!