«Океан Ельзи» весною почне роботу над новим альбомом

2753 1
Відомий український гурт «Океан Ельзи» весною планує розпочати роботу над новим альбомом. Про це розповів лідер гурту Святослав Вакарчук.
Фото Тараса Бовта

Фото Тараса Бовта

«Не час йти у відпустку. І якщо людям так потрібні наші пісні, ми вже думали про те, щоб після нового року, у лютому-березні, ми починаємо працювати над новим альбомом», – сказав він в ефірі радіо Львівська хвиля.

Співак каже, що має вже навіть певні напрацювання.

«Мелодій дуже багато, десятки. Вони були написані і до Революції (гідності) і вже після. І зараз пишуться. В час грудневих-січневих-лютневих подій не писались. З текстами трошки складніше – наразі дві пісні я написав. Я готовий показати їх своїм хлопцям, аби ми їх обговорювали», – сказав Святослав Вакарчук.

Він додав: «Я не люблю тексти «на злобу дня». Зараз пишеться щось таке тривожне, потім час пройде – і воно залишиться. І хочеться, з одного боку, цю емоцію закарбувати, а з іншого – не хочеться цю емоцію давати людям. Людям хочеться давати позитив і впевненість. Нехай навіть воно буде самонадіяно, але, я вважаю, зараз нема права лити зайві сльози і рюмсати. Треба брати волю в кулак і думати про майбутнє».

Нагадаємо, у неділю, 24 серпня «Океан Ельзи» відзначав День незалежності у Львові.

Читайте також: Думки Твого міста: Львів, Незалежність, «Океан Ельзи»


Читайте також:
28 Серпня, 2014 18:45
ДНР Как мне нравились его песни...но он с теми у кого руки в крови.Это не смоешь.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!