«Океан Ельзи» влаштовує безкоштовний концерт до 360-річчя Франкового університету у Львові

11248 0
Концерт відбудеться перед головним корпусом, а сама будівля стане частиною сцени.
Фото: Concert.ua

Фото: Concert.ua

У Львові до 360-річчя Львівського національного університету гурт «Океан Ельзи» проведе відкритий безкоштовний концерт перед головним корпусом університету. Про це повідомили у пресслужбі гурту.

 

«Цього року Львівському національному університету імені Івана Франка виповнюється 360 років. На честь цієї дати я та мої друзі, теж випускники університету, вирішили зробити нашій Alma Mater подарунок»– зазначили на сторінці.

Концерт відбудеться у суботу, 18 вересня, о 20.00 год просто на площі перед головним корпусом ЛНУ ім. І.Франка, куди запрошують всіх мешканців міста. Подія буде відкритою і безкоштовною для всіх.

В пресслужбі гурту кажуть, що сама будівля університету стане частиною сцени: на неї буде спроектована спеціальна світлова програма від литовського гуру світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса.

Нагадаємо, що 20 січня 1661 року заснували Львівський національний університет ім. І. Франка. Цьогоріч один із найстаріших університетів України і Східної Європи святкує своє 360-річчя. У різні часи університет мав різні назви: Йосифинський університет, Львівський ліцей, Університет Франца I, Львівський університет Яна-Казимира.

Відео зі сторінки гурту у Фейсбук

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!