«Океан Ельзи» визнано найкращим рок-гуртом

2194 0
Цьогоріч «Океан Ельзи» став володарем Національної премії Yuna-2016 в номінації «Найкращий рок-гурт». В той ж час підопічна Святослава Вакарчука, Христина Соловій, виграла в номінації «Найкращий відеокліп»
фото: www.okeanelzy.com

фото: www.okeanelzy.com

Премія Yuna є однією з найбільш престижних українських нагород в музиці. Щорічно нагородження відбувається у Києві. Таким чином в 2016 році найкращим рок-гуртом названо «Океан Ельзи». Святослав Вакарчук і компанія обійшли таких номінантів, як «O.Torvald», «Pianoбой», «The Hardkiss» та»"Антитіла».

Також нагороди здобула співачка Джамала, яка цьогоріч представлятиме Україну на «Євробаченні». Співачка перемогла одразу у трьох номінаціях - «Найкращий соло-артист», «Альбом року» за платівку «Подих» та «Найкраща пісня» (нею стала «Злива», яку співачка виконала разом із лідером гурту «Бумбокс» Андрієм Хливнюком)

Подією року обрано «Скрябін. Концерт пам'яті». У цій номінації також були представлені концерт до 10-річчя гурту «Бумбокс», концерт Івана Дорна «Randorn Tour», музична вистава Тіни Кароль «Я все еще люблю» та музичний проект Святослава Вакарчука «Вночі».

Найкращим відеокліпом названо «Тримай» Христини Соловій.

Нагадаємо,«Океан Ельзи» підготував для своїх улюбленців подарунок і вже 11 червня заспіває на «Арені Львів». Концерт відбудеться у рамках Світового туру, що проходитиме на підтримку дев’ятого за рахунком альбому гурту

За інформацією: viva.uaexpres.ua

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!