Окупанти розгорнули додаткові сили на кордоні Білорусі й Чернігівщини

1057 0
За інформацією джерел серед військових та силовиків, незважаючи на опір з боку рядових військових та мешканців Білорусі, рішення ухвалило керівництво країни.
Фото: Jack Detsch

Фото: Jack Detsch

У білоруському селі Дублін, що за 30 км від кордону з Чернігівською областю, зафіксовано додаткову військову колону. Про це у Твіттері написав американський журналіст Джек Детч і супроводив текст супутниковим знімком, пише Укрінформ.

Читайте також: Генштаб ЗСУ заявив про високу загрозу наступу з Білорусі на волинському напрямку

«Росія розгорнула додаткові наземні сили на півдні Білорусі, всього за 18 миль від кордону з Україною, судячи зі знімків з повітря. На супутниковій фотографії видно, що у білоруському селі Дублін встановлено нові намети та обладнання», – йдеться у повідомленні.

Село Дублін розташоване у Брагинському районі Гомельської області Білорусі приблизно за 30 км від Чернігівської області України.

Читайте також: Між Україною та Білоруссю більше немає залізничного сполучення

Нагадаємо, що Генеральний штаб Збройних Сил заявляє, що наразі існує висока загроза наступу з Білорусі на волинському напрямку. Водночас сили оборони України готові до відсічі. За даними розвідки, протягом найближчих днів Білорусь вступить у війну з Україною на боці Росії. За інформацією джерел серед військових та силовиків, незважаючи на опір з боку рядових військових та мешканців Білорусі, рішення ухвалило керівництво країни.

Українські військові та держслужбовці вже повідомляли, що Білорусь готувалася до вторгнення в Україну до 21:00 11 березня, але поки цього не сталося. А на початку березня білоруси почали блокувати рух залізницею для того, щоб ускладнити переміщення вантажів воєнного призначення. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!