Псевдореферендум на Херсонщині не зупинив ЗСУ. Окупанти розгублені

1373 0
Сили оборони продовжують контрнаступ.
Фото умовне / Бійці 43-ої окремої артилерійської бригади, Facebook-сторінка Сухопутних військ ЗСУ

Фото умовне / Бійці 43-ої окремої артилерійської бригади, Facebook-сторінка Сухопутних військ ЗСУ

Російські окупанти після проведення псевдореферендуму в тимчасово окупованому Херсоні перебувають у розгубленості, оскільки це не зупиняє Збройні сили України. Про це повідомила речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Lb.ua.

За її словами, після неодноразових прохань командування про режим інформаційної тиші «здається, що ним почали користуватися й окупанти». Вона зазначила, що після проведення псевдореферендуму окупанти й колаборанти «затихли» і не знають, що робити далі з «результатами».

«Гауляйтери мають певну розгубленість, вони не розуміють, що дає їм «референдум», який вони провели за вказівкою зверху, оскільки це не зупиняє Сили оборони, що продовжують рухатися вперед», – сказала Гуменюк.

Читайте також: Знищили пів тисячі росіян, два літаки та 8 дронів. У Генштабі назвали втрати ворога за добу 

Також вона заявила, що «будь-які серйозні рухи» росіян у Херсонській області неможливі, оскільки у них порушена логістика й постійно вибухають склади з боєприпасами.

Противник практично не може підтягувати резерви й намагається ремонтувати мости, проте ЗСУ продовжують тримати переправи під вогневим контролем.

Нагадаємо, президент росії володимир путін підписав укази про визнання «незалежності» Херсонської та Запорізької областей. Інформацію було опубліковано на офіційному інтернет-порталі правової інформації рф. В указах йдеться про так звану незалежність та суверенітет двох областей відповідно до результатів псевдореферендуму 27 вересня.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!