Сміттєспалювальний завод у Львові пропонують збудувати у Личаківському районі

9324 1
Голова Львівської ОДА повідомив, що у Львові у Личаківському районі є ділянка із відповідними генеруючими потужностями для того, щоб збудувати сміттєспалювальний завод.
фото: bio.ukrbio.com

фото: bio.ukrbio.com

У Львові є земельна ділянка, де можна збудувати сміттєспалювальний завод – на вул. Пластовій,поблизу ТЕЦ-2 (зараз ТЦ  «Північна»). Про це сьогодні, 8 лютого, на засіданні Громадської ради при Львівській ОДА заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, повідомляє galinfo.com.ua.

Зокрема, Олег Синютка сказав: «Біля ТЕЦ-2 є відповідна ділянка, і там є відповідні генеруючі  потужності для того, щоб збудувати такий завод. Якщо ми будемо робити це спільно, то буде простіше, якщо ні – це буде тяжка дискусія з людьми. Але без них ми нічого робити не будемо».

Нагадаємо, нещодавно голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з представником чеської компанії «SMS CZ s. r. o.», яка займається виробництвом обладнання в галузі екології, зокрема для переробки твердих побутових відходів. У ході обговорення проблематики переробки відходів Петр Юрса висловив зацікавленість збудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод. За його словами, фінансування планується залучити з данського інвестиційного фонду.

Читайте також: У Львові створили експертну групу для дослідження ділянки під сміттєвий полігон


Читайте також:
9 Лютого, 2017 09:06
Vowan Давно були пропозиції там спорудити сміттєспалювальний завод, але наші чинуші хотіли відкати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!