Олександр Одинець більше не очолює департамент житлового господарства та інфраструктури у Львові

1514 0
Водночас поки що нема інформації, хто замість Олександра Одинця стане керівником департаменту.
фото: медіацентр україна

фото: медіацентр україна

Олександр Одинець йде з посади очільника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Натомість він очолить ЛМКП «Львівтеплоенерго». Про це Одинець повідомив у себе на Фейсбуку.

«Сьогодні мій крайній день роботи в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Я мав честь очолювати один з найбільш складних і динамічних підрозділів міста. Шість років на керівних посадах в системі ЖКГ, проведених в Ратуші, надали колосальний досвід, знання, вміння вирішувати складні кейси. Але я залишаюся в структурі ДЖГІ. Вірю, що осягну зможу досягнути поставлених цілей», – каже він.

Читайте також: Чи комфортний Львів для людей з інвалідністю

Водночас поки що нема інформації, хто замість Олександра Одинця стане керівником департаменту.

Для довідки

Олександр Одинець народився 25 лютого 1983 року у м. Львові. Одружений, виховує трьох синів. Навчався в ЛНУ ім. Івана Франка – економічний факультет – спеціаліст з інформаційних систем в менеджменті (диплом з відзнакою), випуск 2005 року, а також – юридичний факультет – спеціаліст з правознавства (напрямок – господарське право).

Працював у ПП «Карпати», юрисконсульт (за сумісництвом), ЛКП «Залізничнетеплоенерго», спеціаліст планово-економічного відділу, економіст з договірно-претензійної роботи відділу договірно-претензійної роботи та обліку доходів, головним спеціалістом – помічником першого заступника міського голови апарату виконкому ЛМР. Наприкінці 2019 року став директором департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!