Олександра Сладкова більше не очолюватиме управління екології Львова

2974 0
Виконувати обов'язки керівника управління екології та природних ресурсів наразі буде заступниця начальника управління-начальник відділу Галина Микітчак.
Фото: лмр

Фото: лмр

Очільниця управління екології Львівської міської ради Олександра Сладкова переходить на посаду заступниці директора департаменту економічного розвитку та координуватиме проєкти щодо впровадження зелених технологій.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Олександра Сладкова, яка довший час очолювала управління екології і природних ресурсів ЛМР, переходить на посаду заступниці директора департаменту економічного розвитку і буде опікуватися проєктами в сфері зелених технологій, які координує департамент економічного розвитку та інші департаменти. Олександра вибудувала дуже якісну роботу в управлінні екології, запустила ряд проєктів і тепер матиме новий виклик в межах Львівської міської ради. Окрім цього, будемо продовжувати розвивати проєкти, започатковані пані Сладковою в управлінні екології», – повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Відтепер виконувати обов'язки керівника управління екології та природних ресурсів наразі буде заступниця начальника управління-начальник відділу Галина Микітчак, яка була провідною спеціалісткою відділу екології та природних ресурсів ЛМР.

Нагадаємо, що нещодавно Tvoemisto.tv поговорило з керівницею управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Олександрою Сладковою про те, яка ситуація із озелененням та зрізанням аварійних дерев, забрудненням води і повітря, як впливає на останнє робота генераторів та інше. Детальніше читайте за посиланням.

Для довідки:

Олександра Сладкова з 2012 року працювала в структурі Львівської міської ради. Спочатку була фандрейзером в КУ Інститут міста (2012−2014), потім – начальником управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури (2014−2016), згодом – начальником відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» (2016−2019), водночас працювала в ЛКП «Львівавтодор» (2019). Олександра Сладкова працювала у понад 30 великих проєктах з урбаністики, озеленення, мобільності, екології, зокрема реконструкції площі Двірцевої, облаштування пішохідних вулиць. Започаткувала проєкт «Садівники Львова», спланувала Сад памʼяті, керувала очисткою озер та реконструкцією парків.


__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!