Олімпійців Львівщини відзначили державними нагородами

959 0
Президент України особисто вручив відзнаки олімпійцям.
фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами України спортсменів — призерів літніх Олімпійських ігор та їх тренерів. Відповідний указ глава держави підписав у понеділок, 16 серпня. Учора він особисто вручив відзнаки олімпійцям.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА, орденом Княгині Ольги І ступеня нагородили срібну призерку Олімпійських Ігор з велосипедного спорту у спринті Олену Старікову. Бронзовій призерці з боротьби вільної Аллі Черкасовій присвоїли Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня. Орденом «За заслуги» нагородили бронзового призера з карате Станіслава Горуну.

Окрім цього, тренера Алли Черкасової Олексія Мельника та тренера Станіслава Горуни Антона Нікуліна нагородили орденом «За заслуги» IІІ ступеня. Євгену Болібруху присвоїли звання «Заслуженого працівника фізичної культури та спорту».

Фото управління молоді і спорту ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!