«Онур» відремонтує дві дороги біля Львова за майже 35 млн грн

4087 1
Згідно з умовами угод, роботи на обох об’єктах мають завершити до кінця року.
Фото: budport.com.u

Фото: budport.com.u

ТОВ «Онур конструкціон інтернешнел» стало переможцем у двох тендерах на ремонт доріг неподалік від Львова загальною вартістю 34,74 млн грн. Інформацію про результати торгів оприлюднено на платформі електронних торгів ProZorro.

Зокрема, «Онур» переміг у тендері на капітальний ремонт двох ділянок доріг «Ставчани-Щирець» протяжністю трошки більше 3 км за 14, 828 млн  грн.

Читайте також: «Онур» та «Автомагістраль-Південь» програли у двох тендерах майже на 400 млн

Крім того, компанія проведе капітальний ремонт 2,9 км дороги «Яструбків-Щирець». Вартість робіт на цій ділянці внаслідок аукціону склала 19,91 млн грн.

Конкурентом «Онуру» в обох випадках була компанія «Автомагістраль-Південь».

ТОВ "Онур конструкціон інтернешнл" належить до найбільших гравців на ринку ремонту та обслуговування автодоріг» у Львівській області.

Кінцевими власниками компанії, згідно з даними електронної системи Opendatabot є Четінджевіз Онур (49.77%) Четінджевіз Ісхан (50%), Фаріон Олег (0.23%)


Читайте також:
29 Квітня, 2018 18:59
Данило Гарно зробили дорогу! Молодці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!