«Онур» за півмільярда гривень відремонтує понад 200 км доріг на Львівщині

2344 0
Контракт уклали до кінця 2024 року.

Служба автомобільних доріг у Львівській області 18 січня уклала угоду на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в області з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на 561,2 млн грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro, – повідомляють Наші гроші Львів.

Згідно з угодою, відремонтують 237,5 км на різних автошляхах в межах області. Зокрема, два транспортних кільця на трасі Львів – Краківець (Західний обхід міста Львова), а також ділянки різної протяжності на трасі Т-14 у напрямку до Старого Самбора. Крім того, відремонтують 50 км автошляху Львів – Пустомити – Меденичі та 70 км на дорозі Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Читайте також: Служба автомобільних доріг Львівщини підписала угод майже на мільярд гривень

Контракт уклали до кінця 2024 року. У 2022 році передбачили фінансування у розмірі 5 млн грн. Наступні 2023 та 2024 роки – по 278,1 млн грн. У кошторисі передбачили не лише ремонт асфальтного покриття, а й повний спектр робіт з догляду за станом траси та узбіч.

Нагадаємо, турецьке ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – найбільший підрядник з ремонту доріг у Львівській області і є одним з так званих фаворитів «Укравтодору», тобто однією з компаній, які отримують левову частку підрядів на ремонти доріг в Україні. У тому числі в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Лише протягом минулого 2021 року компанія отримала замовлень на 39,5 млрд грн, із них у Львівській області – 6,1 млрд грн.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!